28/11/2011

Tilbud om balkongmarkiser

Styret har inngått avtale med Hilmar Hammerhei AS om levering av markiser til balkonger i borettslaget, se neste side for spesifikasjon og priser.

Dette er et introduksjonstilbud med rabatterte priser som gjelder ved bestilling innen 15.12.2011. Det vil være mulig å bestille på et senere tidspunkt, men prisjustering fra leverandør må påregnes ved bestilling etter tidsfristen. Det vil være mulig å bestille markisen nå, og få den montert på et senere tidspunkt. Dette avtales direkte med leverandør. Markisen betales ikke før den er ferdig montert.

Fristen for bestilling til oppgitt pris er nært forestående, så vi oppfordrer beboere som er interessert til å bestemme seg fort.

Det vil i utgangspunktet ikke være mulig å bestille markise med andre spesifikasjoner enn det som er oppgitt i tilbudet, når det gjelder modell, dimensjon eller farge. Styret ønsker å beholde et enhetlig uttrykk på fasaden. Ved ønske om annen spesifikasjon på markisen må det søkes til styret. Bestilling, levering og betaling av markiser avtales direkte mellom kjøper og leverandør. Styret i borettslaget vil ikke være en part i denne avtalen.

Ta direkte kontakt med leverandør for bestilling, eller dersom dere har spørsmål: Hilmar Hammerheis representant er Roger Midtsian, tlf 900 42 144.

28.11.11 Styret